Kookpret uit Moestuinbed

In dit kookboek vind je recepten die zijn geïnspireerd op de moestuin van Natascha. In alle gerechten, sambals en smeersels zitten groenten, kruiden, bloemen of vruchten uit haar tuin. Ook staan er handige tips in over het zelf kweken, ook als je geen (moes)tuin hebt. Anders dan bij de meeste kookboeken is het thema dus niet een bepaalde keuken, een bepaald seizoen of een bepaalde gang, maar is juist de moestuin de inspiratiebron. Laat je meevoeren op deze culinaire wereldreis en wellicht word jij geïnspireerd om zelf iets te gaan kweken, zodat je met eigen oogst kunt koken! Natascha is een dochter van een Nederlandse moeder en een Indische vader. Tijdens haar reizen vroeg ze vaak of ze een kijkje in de keuken mocht nemen. In Zuid-Oost Azië is dat vaak slechts een stalletje op straat waar de lekkerste gerechten worden bereidt. Die recepten schreef ze op in haar reisdagboek en gaf daar terug in Nederland haar eigen draai aan. Wat begon als het kweken van kiemgroenten in de keuken, groeide al snel uit tot het zelf verbouwen van groenten en kruiden in potten en daarna in de moestuin. Nu kon ze veel van haar gerechten met zelf gekweekte groenten en kruiden maken.

 33,95

Gratis verzending

23 op voorraad

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Natascha Le Clercq

ISBN

9789465319728

pagina's

Reviews

Kookpret uit Moestuinbed

Samenvatting

In dit kookboek vind je recepten die zijn geïnspireerd op de moestuin van Natascha. In alle gerechten, sambals en smeersels zitten groenten, kruiden, bloemen of vruchten uit haar tuin. Ook staan er handige tips in over het zelf kweken, ook als je geen (moes)tuin hebt. Anders dan bij de meeste kookboeken is het thema dus niet een bepaalde keuken, een bepaald seizoen of een bepaalde gang, maar is juist de moestuin de inspiratiebron. Laat je meevoeren op deze culinaire wereldreis en wellicht word jij geïnspireerd om zelf iets te gaan kweken, zodat je met eigen oogst kunt koken! Natascha is een dochter van een Nederlandse moeder en een Indische vader. Tijdens haar reizen vroeg ze vaak of ze een kijkje in de keuken mocht nemen. In Zuid-Oost Azië is dat vaak slechts een stalletje op straat waar de lekkerste gerechten worden bereidt. Die recepten schreef ze op in haar reisdagboek en gaf daar terug in Nederland haar eigen draai aan. Wat begon als het kweken van kiemgroenten in de keuken, groeide al snel uit tot het zelf verbouwen van groenten en kruiden in potten en daarna in de moestuin. Nu kon ze veel van haar gerechten met zelf gekweekte groenten en kruiden maken.

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Constantijn Kelk

 29,90

Cristina Cassar Scalia

 12,50

Joke J. Hermsen

 23,99

Max M. Louwerse

 15,00

Charlie Jules, Stacy Stone

 22,99

Amir Levine

 24,99

Gerda Hoekveld-Meijer

 23,50

Katrien Schaubroeck

 19,99

Bart De Bondt

 26,00

Willem Teelinck

 24,95

Allison Saft

 14,99

Jeroen Hazebroek, Harry Havinga

 29,95

Margot Holtman, Dagmar Holtman

 16,99

Lawrence Urbain

 15,00

Tommy Wieringa

 16,50

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

flora & fauna

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.