Vlaaien

Bak overheerlijke Limburgse lekkernijen Bakker en vlaaienexpert Roel Peeters presenteert in zijn tweede vlaaienboek 35 nieuwe recepten, voor traditionele Limburgse vlaaien, maar ook voor bijzondere bodems, verrassende smaken en nieuwe structuren. Het boek biedt uitgebreide informatie over de ins en outs van het vlaaien bakken. Welke bakspullen heb je nodig en hoe gebruik je ze? Welke technieken komen erbij kijken? Dankzij Roels heldere instructies en stap-voor-stapfoto’s krijg je genoeg uitleg om thuis van start te gaan. Maar dan rijst de vraag: welke van de vlaaien kies je om te gaan bakken? Het begint bij de bodem. Kies je voor de traditionele gistdeegbodem, of een bodem van biscuitdeeg of bladerdeeg? Zo is er voor iedere smaak wat wils. Wat dacht je van stracciatellavlaai, Limburgse perenvlaai of kruisbessenvlaai met vanilleslagroom? Rabarbervlaai met venkel, of rijstevlaai met mirabellen? Deze vlaaien vind je niet bij de bakker. Breng jouw bakplezier naar een hoger niveau, met een spectaculair en heerlijk eindresultaat! Roel Peeters is geboren en getogen in het Limburgse Kessel. Hij groeide op als bakkerszoon, tussen de vlaaien, in de zaak van zijn vader. Jarenlang runde hij met zijn vrouw Cathelijne de familiebakkerij. Sinds 2022 zijn zij samen een andere weg ingeslagen. Dagelijks geven zij uitverkochte workshops in Het Bak Atelier in Valkenburg aan de Geul. Roels eerste boek Vlaai is een begrip bij vlaailiefhebbers en thuisbakkers.

 29,99

Gratis verzending

21 op voorraad

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Roel Peeters

ISBN

9789000398546

pagina's

Reviews

Vlaaien

Samenvatting

Bak overheerlijke Limburgse lekkernijen Bakker en vlaaienexpert Roel Peeters presenteert in zijn tweede vlaaienboek 35 nieuwe recepten, voor traditionele Limburgse vlaaien, maar ook voor bijzondere bodems, verrassende smaken en nieuwe structuren. Het boek biedt uitgebreide informatie over de ins en outs van het vlaaien bakken. Welke bakspullen heb je nodig en hoe gebruik je ze? Welke technieken komen erbij kijken? Dankzij Roels heldere instructies en stap-voor-stapfoto’s krijg je genoeg uitleg om thuis van start te gaan. Maar dan rijst de vraag: welke van de vlaaien kies je om te gaan bakken? Het begint bij de bodem. Kies je voor de traditionele gistdeegbodem, of een bodem van biscuitdeeg of bladerdeeg? Zo is er voor iedere smaak wat wils. Wat dacht je van stracciatellavlaai, Limburgse perenvlaai of kruisbessenvlaai met vanilleslagroom? Rabarbervlaai met venkel, of rijstevlaai met mirabellen? Deze vlaaien vind je niet bij de bakker. Breng jouw bakplezier naar een hoger niveau, met een spectaculair en heerlijk eindresultaat! Roel Peeters is geboren en getogen in het Limburgse Kessel. Hij groeide op als bakkerszoon, tussen de vlaaien, in de zaak van zijn vader. Jarenlang runde hij met zijn vrouw Cathelijne de familiebakkerij. Sinds 2022 zijn zij samen een andere weg ingeslagen. Dagelijks geven zij uitverkochte workshops in Het Bak Atelier in Valkenburg aan de Geul. Roels eerste boek Vlaai is een begrip bij vlaailiefhebbers en thuisbakkers.

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Robert Sapolsky

 29,99

Classical Football Shirts

 29,90

Stefan van Rooijen and Emme van Rooijen

 14,95

Nando Harmsen and Elja Trum

 30,00

Alexander Olbrechts

 23,99

Pascal Mercier

 24,99

Sandra Bouckaert

 33,50

Sterre Carron

 22,50

Philip Pullman

 24,99

Judith Williams

 15,99

Ruud Koopmans

 24,99

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

Maria Thun Zaaikalender 2026

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.