Meat Your Inner Chef

Ben jij klaar om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen? Stap binnen in de wereld van kwaliteitsvlees, waar genieten vooropstaat en passie en expertise samenkomen. In dit boek ontdek je gerechten passend bij elk seizoen. Onder leiding van vakslager Jos Havekotte en vuurmeester Marcel Maassen, zet jij de lekkerste vleesrecepten op tafel – van een honing-mosterd g lazed lamsbout tot een iberico rack met kersenlaksaus. Met onze heerlijke recepten, uitgebreide vleeskennis en wijntips van een sommelier, heb jij na dit boek alle skills in huis en neem je alleen nog maar genoegen met een diner van wereldklasse. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons, let maar op! Jos Havekotte en Marcel Maassen zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en België. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. We nemen contact met u op zodra het beschikbaar is.

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

ISBN

9789000396269

pagina's

Reviews

Meat Your Inner Chef

Samenvatting

Ben jij klaar om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen? Stap binnen in de wereld van kwaliteitsvlees, waar genieten vooropstaat en passie en expertise samenkomen. In dit boek ontdek je gerechten passend bij elk seizoen. Onder leiding van vakslager Jos Havekotte en vuurmeester Marcel Maassen, zet jij de lekkerste vleesrecepten op tafel – van een honing-mosterd g lazed lamsbout tot een iberico rack met kersenlaksaus. Met onze heerlijke recepten, uitgebreide vleeskennis en wijntips van een sommelier, heb jij na dit boek alle skills in huis en neem je alleen nog maar genoegen met een diner van wereldklasse. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons, let maar op! Jos Havekotte en Marcel Maassen zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en België. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Jan Wondergem

 22,99

Wieteke Van Balen

 17,95

Kai Lüftner

 14,99

Levina van Teunenbroek

 12,50

Chantal Claassen

 17,95

Ngugi wa Thiong'o

 21,99

Wim Grandia

 29,95

Gerrit ten Berge

 14,99

Nel Hamerslag

 17,50

Jorn Lier Horst, Thomas Enger

 11,00

Annemarie Becker, Ilknur Acikgoz, Chantal Carrilho

 34,00

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

Bandieten en broodmessen

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.