Meat Your Inner Chef
Ben jij klaar om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen? Stap binnen in de wereld van kwaliteitsvlees, waar genieten vooropstaat en passie en expertise samenkomen. In dit boek ontdek je gerechten passend bij elk seizoen. Onder leiding van vakslager Jos Havekotte en vuurmeester Marcel Maassen, zet jij de lekkerste vleesrecepten op tafel – van een honing-mosterd g lazed lamsbout tot een iberico rack met kersenlaksaus. Met onze heerlijke recepten, uitgebreide vleeskennis en wijntips van een sommelier, heb jij na dit boek alle skills in huis en neem je alleen nog maar genoegen met een diner van wereldklasse. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons, let maar op! Jos Havekotte en Marcel Maassen zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en België. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.
Dit product is momenteel niet beschikbaar. We nemen contact met u op zodra het beschikbaar is.
Auteur
ISBN
9789000396269
pagina's
Reviews
Samenvatting
Guarantee
- Gratis verzending
- Veilig bestellen
- Lid van WebwinkelKeur
Verzending en afhandeling
Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.
Gerelateerde boeken
Boeken die je ook leuk vindt
Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest
Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.
Wees professioneel en leuk in één stap
Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.
© 2025 Atlantis - All rights reserved



















