JapanEasy

Sushi, yakitori, ramen: Japans eten maakt je gelukkig! Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Geef het maar toe: je bent dol op Japans eten. Maar je denkt dat het te moeilijk is om het thuis zelf klaar te maken. JapanEasy laat je juist de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten (het meeste haal je gewoon bij de supermarkt) of urenlang gepruttel. Je begint met een aantal basissauzen en marinades, die vrijwel elk gerecht al een Japans tintje geven. Daarna ga je verder met geliefde Japanse gerechten: van sushi tot ramen en van yakitori tot tempura. De recepten worden duidelijk uitgelegd en zijn nooit moeilijk, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Als je op zoek bent naar leuke, simpele en overheerlijk Japanse gerechten, dan is JapanEasy jouw boek! De Amerikaan Tim Anderson won MasterChef UK in 2011, woont in Londen met zijn Britse vrouw, woonde in Japan en studeerde Japanse voedingscultuur. Hij werkt als freelance chef-kok, culinair schrijver en adviseur. Hij presenteert de radioshow The Kitchen Cabinet en Jamie Olivers Food- and Drinks Tube en treedt op bij verschillende foodfestivals en podia. Tim is daarnaast succesauteur en eigenaar van het Londense restaurant Nanban.

 20,00

Gratis verzending

21 op voorraad

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Tim Anderson

ISBN

9789000361236

pagina's

Reviews

JapanEasy

Samenvatting

Sushi, yakitori, ramen: Japans eten maakt je gelukkig! Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Geef het maar toe: je bent dol op Japans eten. Maar je denkt dat het te moeilijk is om het thuis zelf klaar te maken. JapanEasy laat je juist de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten (het meeste haal je gewoon bij de supermarkt) of urenlang gepruttel. Je begint met een aantal basissauzen en marinades, die vrijwel elk gerecht al een Japans tintje geven. Daarna ga je verder met geliefde Japanse gerechten: van sushi tot ramen en van yakitori tot tempura. De recepten worden duidelijk uitgelegd en zijn nooit moeilijk, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Als je op zoek bent naar leuke, simpele en overheerlijk Japanse gerechten, dan is JapanEasy jouw boek! De Amerikaan Tim Anderson won MasterChef UK in 2011, woont in Londen met zijn Britse vrouw, woonde in Japan en studeerde Japanse voedingscultuur. Hij werkt als freelance chef-kok, culinair schrijver en adviseur. Hij presenteert de radioshow The Kitchen Cabinet en Jamie Olivers Food- and Drinks Tube en treedt op bij verschillende foodfestivals en podia. Tim is daarnaast succesauteur en eigenaar van het Londense restaurant Nanban.

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Frederiek Depoortere

 40,00

Torborg Nedreaas

 21,99

Jaap Bönker, Ruben Hadders

 49,95

Henk Smeijsters

 24,90

Iain Welch

 19,99

Monique van Boom

 35,00

Hanne Ørstavik

 19,00

Jelte Banning

 14,95

Gerarda de Jager

 21,50

de Schittering Tresi Barros

 20,50

Halima El Ghamarti

 18,99

Jessica Peterson

 20,00

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

De man die bomen plantte

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.