Japan – het vegetarische kookboek

De ultieme collectie van 250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken Japan - het vegetarische kookboek laat de elegante eenvoud zien van de Japanse vegetarische keuken. De recepten zijn ingedeeld naar bereidingswijze en met verse ingrediënten van het seizoen bereid. Zowel de prachtige fotografie als de recepten reflecteren de bewuste aandacht en waardering van de Japanse keuken voor de natuur. Nancy Singleton Hachisu is dé culinaire autoriteit en laat zien hoe je de unieke smaken van de Japanse keuken ook thuis op tafel kunt zetten. Daarnaast deelt ze haar expertise over Japanse ingrediënten en de cultuur, rituelen en tradities van deze uitzonderlijke keuken. Nancy Singleton Hachisu werd geboren in Californië en woont met haar Japanse echtgenoot op een boerderij in de provincie Saitama. Ze schreef vier boeken, waaronder Japan: het kookboek en droeg bij aan The Art of Eating, Saveur, Food & Wine, National Geographic Food , en BBC Travel. Hachisu was ook te zien in de ‘Salt’ aflevering van de bekende Netflix-serie Salt Fat Acid Heat , van Samin Nosrat, haar boek Zout, vet, zuur, hitte verscheen eerder succesvol bij Spectrum.

 25,00

Gratis verzending

21 op voorraad

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Nancy Singleton Hachisu

ISBN

9789000389971

pagina's

Reviews

Japan - het vegetarische kookboek

Samenvatting

De ultieme collectie van 250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken Japan – het vegetarische kookboek laat de elegante eenvoud zien van de Japanse vegetarische keuken. De recepten zijn ingedeeld naar bereidingswijze en met verse ingrediënten van het seizoen bereid. Zowel de prachtige fotografie als de recepten reflecteren de bewuste aandacht en waardering van de Japanse keuken voor de natuur. Nancy Singleton Hachisu is dé culinaire autoriteit en laat zien hoe je de unieke smaken van de Japanse keuken ook thuis op tafel kunt zetten. Daarnaast deelt ze haar expertise over Japanse ingrediënten en de cultuur, rituelen en tradities van deze uitzonderlijke keuken. Nancy Singleton Hachisu werd geboren in Californië en woont met haar Japanse echtgenoot op een boerderij in de provincie Saitama. Ze schreef vier boeken, waaronder Japan: het kookboek en droeg bij aan The Art of Eating, Saveur, Food & Wine, National Geographic Food , en BBC Travel. Hachisu was ook te zien in de ‘Salt’ aflevering van de bekende Netflix-serie Salt Fat Acid Heat , van Samin Nosrat, haar boek Zout, vet, zuur, hitte verscheen eerder succesvol bij Spectrum.

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Rik Torfs

 24,95

Matthijs Meeuwsen

 14,99

Fros van der Maden, Didy Pijpker

Francy Smeets

 22,50

Patrick De Telder

 25,00

Hannah E. Harrison

 16,99

Candice De Windt, Simon Godecharle

 29,99

Edward Brooke-Hitching and Oksana Drachkovska

Hugh Newman

 11,99

Jacques Martin and Roger Seiter and Régric

 9,99

Annemarie van Niekerk

 24,99

Karl De Rycke

 25,00

Hanno Brand and Carsten Jahnke and Dick E.H. de Boer and Stuart Jenks

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

A tot Z konijnen

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.