Good things

HET LANGVERWACHTE NIEUWE KOOKBOEK VAN DE BESTSELLERAUTEUR VAN ZOUT, VET, ZUUR, HITTE ‘Recepten, net als rituelen, blijven bestaan omdat ze doorgegeven worden – of dat nu door onze voorouders, buren, vrienden, vreemden op het internet of door mij aan jou is. Een geschreven recept is slechts een sprankje van de ware erfenis: de verbondenheid die je voelt tijdens het koken.’ Samin Nosrat In Good things staan meer dan 125 favoriete recepten om te maken en te delen van chef-kok Samin Nosrat. Het is een essentiële gids voor koken en tafelen: of je nu zoekt naar een tomatensoep om een vriend te troosten, verbondenheid voelt tijdens een gedeelde maaltijd, of een dinertje voor tien organiseert in je knusse, te kleine appartement. In dit kookboek vind je go-to recepten als romige ricottapancakes, gestoofde kip met abrikozen en harissa, Calabrische crispy chiliolie, een torenhoge focaccia en een bonte karnemelkcake. Daarnaast deelt Samin tips en technieken, van het kopen van olijfolie (controleer de oogstdatum), tot hoe je écht kunt uitpakken (gebruik de beste ingrediënten voor je dressing), tot de enige acceptabele vervanging voor Parmigiano Reggiano (Grana Padano, als het echt moet). In Good things legt Samin, met haar kenmerkende gezelligheid, de essentie vast van hoe koken een belangrijke bron van troost en plezier kan zijn, en nodigt je uit om aan te schuiven aan de keukentafel. Samin Nosrat is chef-kok, leraar en auteur van de James Beard Award-winnende bestseller Zout, vet, zuur, hitte . Ze is de co-host van de podcast Home Cooking , voormalig eetcolumnist van The New York Times Magazine , en host van de originele Netflix-documentaireserie gebaseerd op haar boek. Samin woont, kookt en tuiniert in Oakland, Californië, met haar geliefde pup, Fava Bean.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. We nemen contact met u op zodra het beschikbaar is.

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Samin Nosrat

ISBN

9789000375936

pagina's

Reviews

Good things

Samenvatting

HET LANGVERWACHTE NIEUWE KOOKBOEK VAN DE BESTSELLERAUTEUR VAN ZOUT, VET, ZUUR, HITTE ‘Recepten, net als rituelen, blijven bestaan omdat ze doorgegeven worden – of dat nu door onze voorouders, buren, vrienden, vreemden op het internet of door mij aan jou is. Een geschreven recept is slechts een sprankje van de ware erfenis: de verbondenheid die je voelt tijdens het koken.’ Samin Nosrat In Good things staan meer dan 125 favoriete recepten om te maken en te delen van chef-kok Samin Nosrat. Het is een essentiële gids voor koken en tafelen: of je nu zoekt naar een tomatensoep om een vriend te troosten, verbondenheid voelt tijdens een gedeelde maaltijd, of een dinertje voor tien organiseert in je knusse, te kleine appartement. In dit kookboek vind je go-to recepten als romige ricottapancakes, gestoofde kip met abrikozen en harissa, Calabrische crispy chiliolie, een torenhoge focaccia en een bonte karnemelkcake. Daarnaast deelt Samin tips en technieken, van het kopen van olijfolie (controleer de oogstdatum), tot hoe je écht kunt uitpakken (gebruik de beste ingrediënten voor je dressing), tot de enige acceptabele vervanging voor Parmigiano Reggiano (Grana Padano, als het echt moet). In Good things legt Samin, met haar kenmerkende gezelligheid, de essentie vast van hoe koken een belangrijke bron van troost en plezier kan zijn, en nodigt je uit om aan te schuiven aan de keukentafel. Samin Nosrat is chef-kok, leraar en auteur van de James Beard Award-winnende bestseller Zout, vet, zuur, hitte . Ze is de co-host van de podcast Home Cooking , voormalig eetcolumnist van The New York Times Magazine , en host van de originele Netflix-documentaireserie gebaseerd op haar boek. Samin woont, kookt en tuiniert in Oakland, Californië, met haar geliefde pup, Fava Bean.

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Annet Jacobs

 15,99

Jessica Roux

 25,00

Barbara Ceuleers and Sebastiaan Engelborghs

 22,50

Elske-San Kortsmit and Iris van Hassel

 15,95

Hanneke de Zoete and Iris Boter

 15,99

Gabriël van den Brink

 10,99

Michel van Egmond

 23,99

Hilde de Cock

 21,99

Joost van den Vondel

 19,50

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

De gevaarlijke wereld

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.