Goed glad

Eten is meer dan gewoon brandstof voor je lichaam. Het is gezelligheid, samen aan tafel zitten, herinneringen maken, genieten. Maar wat als slikken lastig wordt, kauwen te vermoeiend is of je voeding via een sonde moet krijgen? Dit boek is er voor jou: of je nu zachte texturen nodig hebt, je maaltijden moet mixen of volledig overstapt op sondevoeding, er zijn altijd manieren om voeding lekker, voedzaam én deel van je dagelijks leven te houden. Michaël Sels creëerde meer dan 35 recepten die je op verschillende manieren (én in diverse texturen) kunt klaarmaken. Dit boek kwam tot stand in samenwerking met Nestlé Health Science en de Liga voor Gelaryngectomeerden. Michaël Sels is diëtist, voedingswetenschapper en gepassioneerde chef. Dankzij zijn unieke combinatie van klinische expertise en culinaire flair weet hij als geen ander hoe voeding zowel helend als heerlijk kan zijn. Hij is een vertrouwd gezicht in de media waar hij complexe voedingsthema’s toegankelijk maakt met een positieve, haalbare aanpak.

 24,50

Gratis verzending

10 op voorraad

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Michaël Sels

ISBN

9789462348127

pagina's

Reviews

Goed glad

Samenvatting

Eten is meer dan gewoon brandstof voor je lichaam. Het is gezelligheid, samen aan tafel zitten, herinneringen maken, genieten. Maar wat als slikken lastig wordt, kauwen te vermoeiend is of je voeding via een sonde moet krijgen? Dit boek is er voor jou: of je nu zachte texturen nodig hebt, je maaltijden moet mixen of volledig overstapt op sondevoeding, er zijn altijd manieren om voeding lekker, voedzaam én deel van je dagelijks leven te houden. Michaël Sels creëerde meer dan 35 recepten die je op verschillende manieren (én in diverse texturen) kunt klaarmaken. Dit boek kwam tot stand in samenwerking met Nestlé Health Science en de Liga voor Gelaryngectomeerden. Michaël Sels is diëtist, voedingswetenschapper en gepassioneerde chef. Dankzij zijn unieke combinatie van klinische expertise en culinaire flair weet hij als geen ander hoe voeding zowel helend als heerlijk kan zijn. Hij is een vertrouwd gezicht in de media waar hij complexe voedingsthema’s toegankelijk maakt met een positieve, haalbare aanpak.

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Andries B.V.

 16,95

Roel Dirven, Ryanne Veldkamp

 20,00

Anne Braamse, Marieke Rutten

 32,00

Jan Paul Schutten

 9,99

Mr. K.G.M. (Mai) Fleetwood-Bird

 79,00

Asis Aynan

 15,45

Annemarie van Heijningen

 17,99

Thomas Harding

 27,99

Kati Naumann and Josy Jones

 15,95

Rosan Smits

 16,00

Michelle Voesen

 21,90

Attie Dotinga

 32,00

Julie Smith

 22,99

Louise Douglas

 24,50

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

Bakken met Lex

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.