De Nieuwe Wildkeuken
Dit is hét standaardwerk voor de Nieuwe Wildkeuken. De oprichters van De Predetariër, de bekendste wildhandel van Nederland, delen al hun kennis en ervaring in 125 toprecepten. Van ree-roti en loempia’s van wild zwijn tot rendang van hert en de beroemde reerug tataki: dit boek bewijst hoe veelzijdig en toegankelijk wild kan zijn. Bladzijden vol inspiratie voor zowel de beginnende thuiskok als de ervaren chef. Prachtige foto’s en duidelijke instructies maken het koken van klassieke stoofgerechten en frisse, moderne maaltijden tot een waar feest!
Auteur
De Predetariër
ISBN
9789090397542
pagina's
Reviews
Samenvatting
Guarantee
- Gratis verzending
- Veilig bestellen
- Lid van WebwinkelKeur
Verzending en afhandeling
Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.
Gerelateerde boeken
Boeken die je ook leuk vindt
Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest
Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.
Wees professioneel en leuk in één stap
Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.
© 2025 Atlantis - All rights reserved



















