Het Ultieme Whisky- en BBQboek

De rook in whisky is wel de meest voor de hand liggende combinatie met barbecue. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar barbecue-ervaring, combineren in dit boek hun liefde voor grillen en whisky. De vuistregel is: parfumeer je gerecht. Met 'Het Ultieme Whisky- en BBQboek' ga jij als barbecue- en/of whiskyfanaat de uitdaging aan om de perfecte match tussen ingrediënt en whisky te vinden. Dat doe je door te injecteren, te sproeien, te lakken of een scheutje door de marinade te mengen. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga laten je zien dat een goed glas whisky niet alleen lekker is om te drinken bij de barbecue, maar dat deze twee ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. Allereerst gaan ze daarom dieper in op hoe whisky wordt gemaakt en hoe de verschillende stappen invloed hebben op de smaak. Daarna gaan we proeven. De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op regio. Ga voor steak and kidney pie met Speyside whisky uit Schotland of een Irish stew met lamsvlees. Serveer je prime rib van Angus beef eens met whiskeyboter of je spareribs met rode bourbon-barbecuesaus. Japans buikspek lak je met whiskymarinade en Oosterscheldekreeft is heerlijk in een rouille met wat single malt. Dit boek viert de vriendschap tussen whisky en barbecue en staat vol met traditionele grillgerechten en spannende, nieuwe recepten. Probeer ze uit en proef van de whisky’s die Jeroen en Harry erbij aanraden.

 29,95

Gratis verzending

21 op voorraad

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Jeroen Hazebroek, Harry Havinga

ISBN

9789083476926

pagina's

Reviews

Het Ultieme Whisky- en BBQboek

Samenvatting

De rook in whisky is wel de meest voor de hand liggende combinatie met barbecue. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar barbecue-ervaring, combineren in dit boek hun liefde voor grillen en whisky. De vuistregel is: parfumeer je gerecht. Met ‘Het Ultieme Whisky- en BBQboek’ ga jij als barbecue- en/of whiskyfanaat de uitdaging aan om de perfecte match tussen ingrediënt en whisky te vinden. Dat doe je door te injecteren, te sproeien, te lakken of een scheutje door de marinade te mengen. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga laten je zien dat een goed glas whisky niet alleen lekker is om te drinken bij de barbecue, maar dat deze twee ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. Allereerst gaan ze daarom dieper in op hoe whisky wordt gemaakt en hoe de verschillende stappen invloed hebben op de smaak. Daarna gaan we proeven. De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op regio. Ga voor steak and kidney pie met Speyside whisky uit Schotland of een Irish stew met lamsvlees. Serveer je prime rib van Angus beef eens met whiskeyboter of je spareribs met rode bourbon-barbecuesaus. Japans buikspek lak je met whiskymarinade en Oosterscheldekreeft is heerlijk in een rouille met wat single malt. Dit boek viert de vriendschap tussen whisky en barbecue en staat vol met traditionele grillgerechten en spannende, nieuwe recepten. Probeer ze uit en proef van de whisky’s die Jeroen en Harry erbij aanraden.

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Christel Krukkert

 20,99

Jean-Luc Fromental and Joëlle Jolivet

 16,99

Ann-Christin Antell

 21,99

Martin Jagt

 22,50

Marc Bockstaele

 65,00

Tracy Wolff

 21,99

Hanna Albrektson

 12,99

Gabriël van den Brink

 10,99

Bieny Bolt

 21,99

Laurent Cardon

 19,95

Ann Heberlein

 32,50

David Frenkiel, Luise Vindahl

 19,99

Kristin Hannah

 20,99

Gareth Moore, Laura Jayne Ayres

 15,99

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

Toffe toetjes

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.