De Chinese keuken

Alles over de Chinese eetcultuur, keukentechnieken én de lekkerste recepten ‘Heb je al gegeten?’ is in China de manier om aan iemand te vragen: ‘Hoe gaat het met je?’ Want als je lekker hebt gegeten, gaat het vanzelf al een stuk beter. De Chinese keuken van Handa Cheng is de meest complete kookbijbel over dit immense land. Het bevat recepten uit alle verschillende regio’s - van Shandong in het noorden en Jiangan in het oosten tot Guangdong in het zuiden en Sichuan in het zuidwesten. Daarnaast is er uitleg over unieke ingrediënten, technieken en tradities. Bereidingswijzen worden stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt met illustraties. Met themapagina’s over onderwerpen als de veelzijdigheid van tofu, de authentieke theeceremonie en het fantastische streetfood leer je alles over de eetcultuur en culinaire geschiedenis van China. De gerechten zitten vol smaak en textuur en je hebt keuze uit 120 makkelijke, verse recepten voor dagelijkse maaltijden en klassiekers, zoals bao’s, noedels en pannenkoekjes, soepen, eiergerechten en zoete verwennerijen.  Een inspirerend kook- en bladerboek. • Het meest complete Chinese kookboek • 120 authentieke recepten uit heel China • Met vlees, vis en vegetarisch • 35 technieken uitgelegd in woord en beeld • Prachtig uitgevoerd cadeauboek  

 44,99

Gratis verzending

10 op voorraad

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Handa Cheng

ISBN

9789464043747

pagina's

Reviews

De Chinese keuken

Samenvatting

Alles over de Chinese eetcultuur, keukentechnieken én de lekkerste recepten ‘Heb je al gegeten?’ is in China de manier om aan iemand te vragen: ‘Hoe gaat het met je?’ Want als je lekker hebt gegeten, gaat het vanzelf al een stuk beter. De Chinese keuken van Handa Cheng is de meest complete kookbijbel over dit immense land. Het bevat recepten uit alle verschillende regio’s – van Shandong in het noorden en Jiangan in het oosten tot Guangdong in het zuiden en Sichuan in het zuidwesten. Daarnaast is er uitleg over unieke ingrediënten, technieken en tradities. Bereidingswijzen worden stap voor stap uitgelegd en verduidelijkt met illustraties. Met themapagina’s over onderwerpen als de veelzijdigheid van tofu, de authentieke theeceremonie en het fantastische streetfood leer je alles over de eetcultuur en culinaire geschiedenis van China. De gerechten zitten vol smaak en textuur en je hebt keuze uit 120 makkelijke, verse recepten voor dagelijkse maaltijden en klassiekers, zoals bao’s, noedels en pannenkoekjes, soepen, eiergerechten en zoete verwennerijen.  Een inspirerend kook- en bladerboek. • Het meest complete Chinese kookboek • 120 authentieke recepten uit heel China • Met vlees, vis en vegetarisch • 35 technieken uitgelegd in woord en beeld • Prachtig uitgevoerd cadeauboek  

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Yu-Hsuan Huang

 6,99

Louise Douglas

 24,50

Frances Lefebure

 11,49

Gerjanne Dirksen and Monique de Boer and Hulda Möller and Jacquelien Willemse

 25,95

Charlie Jules, Stacy Stone

 22,99

Henny Admoni and Amy Grimes

 18,95

Thomas Moerland

 23,99

Judith Visser

 16,50

Paus Franciscus

 10,50

Jacob Vermaat

 19,45

Klaas Koops

 24,99

Robert Sapolsky

 29,99

Gwen Busseniers

 24,95

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

Ben ik dan niet genoeg?

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.