Comfort

Na Simpel en Flavour is dit dé nieuwe grote Ottolenghi! 100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keuken Comfortfood à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken. Gerechten die je doen denken aan je lievelingseten als kind, die je herinneren aan een mooi moment of een bijzondere plek, of je simpelweg voeden na een zware dag. Klassieke geroosterde kip met orzo, een vega venkel-courgettelasagne of Kaiserschmarrn met pruimencompote: van voorgerecht tot dessert biedt Comfort een verzameling supersmakelijke en troostrijke recepten. Eten om in je eentje van te genieten of om te delen, als je je gezin, familie of vrienden wilt verwennen. - wereldwijd comfortfood met de magische Ottolenghi-touch - vertrouwd én verrassend eten met de smaak van thuis - van voorgerecht tot dessert: soepen, salades, groente-, rijst- en stoofgerechten, ovenschotels, brood en zoetigheden - met tips voor variatie en voorbereiding Comfort brengt invloeden bij elkaar uit onder meer Italië, Duitsland en Maleisië, samen met culinaire ervaring opgedaan in steden als Jeruzalem, Amsterdam, Londen en New York. De recepten zijn tegelijkertijd vertrouwd en vernieuwend, herkenbaar én creatief. Van Yotams Hollandse appeltaart en de ultieme bolognese tot een romige aubergine-paprikasoep: dit is eten waar je warm van wordt. GEZIEN IN onder meer Foodies, Delicious, Volkskrant Magazine, Trouw, AD Mezza, Margriet, Beaumonde, Telegraaf VROUW, het Parool en Libelle . 'Een onwaarschijnlijk fijn boek weer. Ottolenghi never disappoints .' - Yvette van Boven, podcast Etenstijd 'We kunnen rustig stellen:  he did it again.  De recepten zijn typisch Ottolenghi, maar dan dit keer zeer comfortabel – lees eenvoudig – , voedzaam en allemaal even uitnodigend. Ook nu weer bewijst hij de beste receptenschrijver van de wereld te zijn.' - Jonah Freud, het Parool 'Met de winter die voor de deur staat, zijn deze comfortgerechten precies wat je nodig hebt.' - linda.nl over 'De mooiste kookboeken van 2024 om te geven en te krijgen' 'Ottolenghi heeft het weer geflikt. Zijn boek heeft zo'n nieuwe benadering en sfeer dat het bijna onmogelijk is niet voor de bijl te gaan. Onmiskenbaar Ottolenghi en tegelijkertijd op een andere manier fris, verrassend en aanlokkelijk.' - Hiske Versprille, Volkskrant 'Mijn all time favoriete Ottolenghi. Ik werd zo gelukkig van alle recepten die hier instaan. Zo maakbaar, zo'n mooie mix, zo verrassend. Met Aziatische invloeden, Italiaanse invloeden… Een feestje. Klassiekers maar met een andere twist.  - Susan Aretz in podcast Smaakmakers ‘Culinair icoon.’- Trouw ‘In het nieuwe kookboek van Ottolenghi draait het voornamelijk om het fijne gevoel van thuis en de viering van eten. Combineer dit met zijn persoonlijke verhalen en die van zijn mede-chefs, en je creëert een prachtig exemplaar met genot en emotie.’ - Foodies ‘In Comfort heeft Yotam Ottolenghi weer ruim honderd steengoede recepten verzameld.’ – JAN Magazine 'Comfortfood op z'n best.' - De Smaak van Italië

Dit product is momenteel niet beschikbaar. We nemen contact met u op zodra het beschikbaar is.

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Yotam Ottolenghi and Helen Goh

ISBN

9789059564169

pagina's

Reviews

Comfort

Samenvatting

Na Simpel en Flavour is dit dé nieuwe grote Ottolenghi! 100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keuken Comfortfood à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken. Gerechten die je doen denken aan je lievelingseten als kind, die je herinneren aan een mooi moment of een bijzondere plek, of je simpelweg voeden na een zware dag. Klassieke geroosterde kip met orzo, een vega venkel-courgettelasagne of Kaiserschmarrn met pruimencompote: van voorgerecht tot dessert biedt Comfort een verzameling supersmakelijke en troostrijke recepten. Eten om in je eentje van te genieten of om te delen, als je je gezin, familie of vrienden wilt verwennen. – wereldwijd comfortfood met de magische Ottolenghi-touch – vertrouwd én verrassend eten met de smaak van thuis – van voorgerecht tot dessert: soepen, salades, groente-, rijst- en stoofgerechten, ovenschotels, brood en zoetigheden – met tips voor variatie en voorbereiding Comfort brengt invloeden bij elkaar uit onder meer Italië, Duitsland en Maleisië, samen met culinaire ervaring opgedaan in steden als Jeruzalem, Amsterdam, Londen en New York. De recepten zijn tegelijkertijd vertrouwd en vernieuwend, herkenbaar én creatief. Van Yotams Hollandse appeltaart en de ultieme bolognese tot een romige aubergine-paprikasoep: dit is eten waar je warm van wordt. GEZIEN IN onder meer Foodies, Delicious, Volkskrant Magazine, Trouw, AD Mezza, Margriet, Beaumonde, Telegraaf VROUW, het Parool en Libelle . ‘Een onwaarschijnlijk fijn boek weer. Ottolenghi never disappoints .’ – Yvette van Boven, podcast Etenstijd ‘We kunnen rustig stellen:  he did it again.  De recepten zijn typisch Ottolenghi, maar dan dit keer zeer comfortabel – lees eenvoudig – , voedzaam en allemaal even uitnodigend. Ook nu weer bewijst hij de beste receptenschrijver van de wereld te zijn.’ – Jonah Freud, het Parool ‘Met de winter die voor de deur staat, zijn deze comfortgerechten precies wat je nodig hebt.’ – linda.nl over ‘De mooiste kookboeken van 2024 om te geven en te krijgen’ ‘Ottolenghi heeft het weer geflikt. Zijn boek heeft zo’n nieuwe benadering en sfeer dat het bijna onmogelijk is niet voor de bijl te gaan. Onmiskenbaar Ottolenghi en tegelijkertijd op een andere manier fris, verrassend en aanlokkelijk.’ – Hiske Versprille, Volkskrant ‘Mijn all time favoriete Ottolenghi. Ik werd zo gelukkig van alle recepten die hier instaan. Zo maakbaar, zo’n mooie mix, zo verrassend. Met Aziatische invloeden, Italiaanse invloeden… Een feestje. Klassiekers maar met een andere twist.  – Susan Aretz in podcast Smaakmakers ‘Culinair icoon.’- Trouw ‘In het nieuwe kookboek van Ottolenghi draait het voornamelijk om het fijne gevoel van thuis en de viering van eten. Combineer dit met zijn persoonlijke verhalen en die van zijn mede-chefs, en je creëert een prachtig exemplaar met genot en emotie.’ – Foodies ‘In Comfort heeft Yotam Ottolenghi weer ruim honderd steengoede recepten verzameld.’ – JAN Magazine ‘Comfortfood op z’n best.’ – De Smaak van Italië

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Fons Wijers

 20,00

Quentin Buvelot and Lotje Dalmijn and Ingrid Vermeulen

 29,95

Ashok Banker and Sandhya Prabhat

 12,99

Mehmet Küçükaycan

Anne-Sophie Baumann

 16,99

Valerie Thomas

 16,99

Anne van der Bijl

 16,50

Jef Geeraerts

 29,99

Renee Gladman

 22,99

Juliet Nicolson

 27,00

Susan Lagaert and Emma Hadermann and Fien Pauwels and Stefaan Pleysier and Johan Put and Jessy Siongers and Bram Spruyt and Lieve Bradt

Ed van Tellingen

 25,00

Yasmina El Messaoudi

 22,00

Hester Hobbelink

 19,95

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

In de spiegel

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.