Zelf fermenteren

Sinds de verschijning van de eerste editie van Verrot lekker heeft fermenteren in Nederland een vlucht genomen en zijn er inmiddels meer dan 30.000 exemplaren van dit boek bij enthousiaste fermenteerders terechtgekomen. Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Vele producten komen aan bod. Niet alleen groente en fruit maar ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. Christian Weij legt zijn basisregels uit en introduceert je in de wereld van het fermenteren. In het complete Fermentatie handboek vind je de vele fermentatietechnieken en het inspirerende hoofdstuk ‘Verrot Spannend’ met zesentwintig bijzondere recepten voor de gevorderde fermenteerder. Deze oude vorm van conserveren is een techniek die opnieuw in opkomst is en helemaal past in de trend van gezond eten en het verduurzamen van voedsel. Christian Weij (www.vanchris.nl) is fooddesigner en fermentatiespecialist. Hij geeft geregeld fermentatie-workshops en masterclasses in binnen- en buitenland en heeft honderden topchefs aan het fermenteren gekregen. Met een voorwoord van Sandor Katz & Eddy Smid “Gefeliciteerd met je heerlijke en gezonde fermentatie handboek Verrot lekker waarmee je de eeuwenoude kunst van het fermenteren terugbrengt naar onze keukens. Je praktische aanpak ontrafelt deze tijdloze techniek en laat zien hoe eenvoudige ingrediënten zoals zout, water en groenten kunnen worden omgezet in smaakvolle, voedzame voedingsmiddelen. Van groenten tot zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen, je nodigt thuiskoks uit om fermentatie met vertrouwen en creativiteit te ontdekken.” – Jury Best Fermentation Book in the World at the Gourmand Awards 2025 “Verrot Lekker, een te gek boek met een wereld aan informatie over fermenteren en zelf inmaken van groente, fruit, noten, zaden en granen. Vol kundigheid, uitleg en heerlijke recepten.” – Delicious

 34,95

Gratis verzending

21 op voorraad

Welke uitvoering?

Paperback

€23.99

Hardcover

€29.99

eBook

-

Auteur

Christian Weij

ISBN

9789461563484

pagina's

Reviews

Zelf fermenteren

Samenvatting

Sinds de verschijning van de eerste editie van Verrot lekker heeft fermenteren in Nederland een vlucht genomen en zijn er inmiddels meer dan 30.000 exemplaren van dit boek bij enthousiaste fermenteerders terechtgekomen. Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Vele producten komen aan bod. Niet alleen groente en fruit maar ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. Christian Weij legt zijn basisregels uit en introduceert je in de wereld van het fermenteren. In het complete Fermentatie handboek vind je de vele fermentatietechnieken en het inspirerende hoofdstuk ‘Verrot Spannend’ met zesentwintig bijzondere recepten voor de gevorderde fermenteerder. Deze oude vorm van conserveren is een techniek die opnieuw in opkomst is en helemaal past in de trend van gezond eten en het verduurzamen van voedsel. Christian Weij (www.vanchris.nl) is fooddesigner en fermentatiespecialist. Hij geeft geregeld fermentatie-workshops en masterclasses in binnen- en buitenland en heeft honderden topchefs aan het fermenteren gekregen. Met een voorwoord van Sandor Katz & Eddy Smid “Gefeliciteerd met je heerlijke en gezonde fermentatie handboek Verrot lekker waarmee je de eeuwenoude kunst van het fermenteren terugbrengt naar onze keukens. Je praktische aanpak ontrafelt deze tijdloze techniek en laat zien hoe eenvoudige ingrediënten zoals zout, water en groenten kunnen worden omgezet in smaakvolle, voedzame voedingsmiddelen. Van groenten tot zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen, je nodigt thuiskoks uit om fermentatie met vertrouwen en creativiteit te ontdekken.” – Jury Best Fermentation Book in the World at the Gourmand Awards 2025 “Verrot Lekker, een te gek boek met een wereld aan informatie over fermenteren en zelf inmaken van groente, fruit, noten, zaden en granen. Vol kundigheid, uitleg en heerlijke recepten.” – Delicious

Guarantee

Verzending en afhandeling

Wij streven ernaar om elke bestelling binnen 24 uur te verzenden. Als er technische problemen zijn, kan het langer duren.

Gerelateerde boeken

Boeken die je ook leuk vindt

Isabelle D'hont and Santhya Shenbagam Radhakrishnan

 18,95

Raven Kennedy

 29,95

Dodie Smith

 29,95

Gerjanne Dirksen and Monique de Boer and Hulda Möller and Jacquelien Willemse

 25,95

Tom Rijpert

 11,99

Lode Lauwaert

 22,50

Alain Bergeron and Michel Quitin and Sampar .

 13,95

Pauline Broersma-Vermeij

 19,99

René van Rooij

 18,95

Sterre Carron

 22,50

Jeltje Bakhuijs

 14,95

Katherine Rundell

 19,99

Annika de Bie

 16,95

Peter Van Welden

 20,00

Heidi Griffioen

 21,95

het beste boek aller tijden!

Tijdloze verhalen

Verzamel de memorabele verhalen die u zich herinnert!

zie meer boeken

Klik hier

De vliegende klas

Blijf op de hoogte van de vrijheidsgeest

Abonneer u op de Atlantis-nieuwsbrief en ontvang wekelijks praktijkverhalen, deskundig advies en bewijs uit de praktijk. U kunt zich eenvoudig afmelden als u niet tevreden bent.

Wees professioneel en leuk in één stap

Transformeer uw manuscript in een meesterwerk met ons.

© 2025 Atlantis - All rights reserved

Ontvang de meest actuele informatie over dit boek

Vind alles wat je moet weten over dit boek, van de nieuwste auteursinformatie en nieuwste titels tot beschikbaarheid en recensies van lezers. Ontvang de laatste informatie direct in je inbox.